+35545620200 info@alb-building.com

Historiku

Alb Building LTD.

  • Alb Building SHPK u themelua në vitin 1994 me një mision të qartë për të krijuar një kompani lider në fushën e ndërtimit, në infrastrukturë dhe punime civile.
  • Aftësitë e Alb Building sh.p.k bazohet në përvojën, menaxhimin dhe fuqinë punëtore të kualifikuar, të gatshëm për të ofruar cilësinë më të lartë dhe zgjidhjet më të mira inxhinierike.
  • Alb Building sh.p.k ka fituar një reputacion të lakmueshëm për profesionalizëm dhe performancë kontraktuale me cilësi të lartë.
  • Alb Building sh.p.k ka vazhduar të rritet çdo vit, në përgjigje të kërkesave të klientëve ka zgjeruar gamën e saj të inxhinierisë civile dhe shërbimeve të infrastrukturës.

 

Me një staf prej më shumë se 400 të punësuar, kompania realizon më shumë se 25 milion Euro në Projekte Ndërtimi çdo vit.

Alb Building sh.p.k ka zgjeruar investimet në Hidrocentrale, duke qenë aksionari kryesor në 5 Hidrocentrale.